Årsmöte 2010

Protokoll från årsmöte med veteransektionen, Hultsfreds Hembygdsförening 2010 01 30 i Kaffestugan.

 1. Thorbjörn Svahn drog igång kalaset med sedvanlig välkomsthälsning.
 2. Ekonomi. Har vi. Och den ser bra ut. Exakta summor får vi dock inte veta förrän till huvudföreningens årsmöte.
 3. Medlemslista skickades runt.
 4. Val av ledningsgrupp: Omval på Jocke, Mats, Tommy, Olof och Thorbjörn. Olof sammankallar.
 5. Vinterrace blir det. 20 februari kl. 13 00 vid kaffestugan. Vi åker en bit, bränner vid några korvar och ljuger om hästkrafter en stund medan vi tinar upp efter turen.
 6. Fest För Farfars Fordon. Torsdag 27 maj blir det full fart i parken. Organisationskommittén omvaldes i sin helhet. Det är Esmeralda, Victor, Roland, Lasse och Olof. Olof sammankallar.
 7. Rock´n Roll Rally. Blir det i år också. Lördag 7 augusti. Organisationskommitté blir ledningsgruppen med stöd från Jonny Ebbesson och Johan Svensson (banexperterna). Årets rally dimensioneras efter 200 deltagare. Ett samarbete ska etableras med Motorns Dag i Målilla. Mats och Victor fick i uppdrag att köpa in en lotterimoppe för max 4 000 kronor.
 8. Äventyrsrunda. Ska det bli en fram på höstkanten. Olof och Jocke håller i trådarna.
 9. Program: Ett långt åkprogram presenterades. Kompletteras med Långtur där Olof och Jocke navigerar. Teknikbanan blev en liten hit i våras och den upprepar vi i vår. En bra start på säsongen. Lasse i Katebo, Olof och Mats ser till att det blir av 24 april kl 10.
 10. Vi ska också försöka få en moppekväll med Egon från Storebro under mars månad. Kanske vi kan hitta en eller annan hästkraft till i motorn sedan.
 11. Mötet avslutades med årsfest. Klubbens festhuvudsponsor, Hotell Hulingen, bjöd på Janssons Frestelse.

Vid protokollet
Olof Carlson