Laddar Evenemang

Rock’n Roll Rally för veteranmopeder & mc. Start & mål i Hultsfreds hembygdspark kl. 11.

Runt sex mil på härligt slingriga Smålandsvägar. Kaffe, mackor & plakett halvvägs, småländska kroppkakor vid mål. Fina priser till de som lyckas bäst med tipsfrågorna, delar av prisbordet lottas ut. Mopedlotteri.

Afterrace kl. 19 med tänd grill. Vi är granne med campingen och det är nära till Klostergårds stugor och vandrarhem. Till hotellen Hulingen, Elmershus och Palace är det gångavstånd.

Startavgiften är 160 kr, varav tio procent går till Barncancerfonden. Anmälan öppnar kl. 8. Kom i god tid så undviker vi köer. Morgonkaffe ingår i priset.

Gör en helhelg i Hultsfreds kommun, ta gärna med familjen. Fredag och lördag pågår stora Virserums marknad. På lördagen är det loppmarknad i Målilla med hundratalet säljare. Hela helgen pågår Motorns Dag med veteranmarknad i Målilla hembygdspark. Mängden av tändkulemotorer, traktorer, entreprenadmaskiner, motorcyklar, mopeder och bilar är imponerande. Riksbekanta Virserums Konsthall har öppet hela helgen och på Virserums Möbelindstrimuseum ser du det enorma vattenhjulet driva maskinverkstaden från 1920-talet. Två mil bort i grannkommunen Vimmerby finns Astrid Lindgrens Värld.

Anmälan & info: Thorbjörn 070-343 58 27
Anmäl dig gärna på hultsfredsmoppe@gmail.com

Share This Story, Choose Your Platform!