Start i Hultsfreds hembygdspark kl. 11. Runt sex mil på härligt slingriga Smålandsvägar. Kaffe & fralla halvvägs, småländska kroppkakor vid mål. Fina priser till de som lyckas bäst med tipsfrågorna, delar av det mycket stora prisbordet lottas ut. Mopedlotteri. Startavgiften är 200 kr – betalas kontant eller med Swish. Tio procent av startavgiften går till Barncancerfonden. Anmälan öppnar kl. 8. Kom i god tid så undviker vi köer. Morgonkaffe ingår i priset.

Afterrace kl. 19 med tänd grill. Vi är granne med campingen och det är nära till Klostergårds stugor och vandrarhem. Till hotellen Hulingen och Palace är det gångavstånd, googla för mer information.

Gör en helhelg i Hultsfreds kommun, ta gärna med familjen. Fredag och lördag pågår Virserums marknad. På lördagen är det stor loppmarknad i Målilla. Hela helgen pågår Motorns Dag med veteranmarknad i Målilla hembygdspark. Mängden tändkulemotorer, entreprenadmaskiner och fordon imponerar. Virserums Konsthall har öppet hela helgen och på Virserums Möbelindstrimuseum ser du det enorma vattenhjulet driva maskinverkstaden från 1920-talet. I grannkommunen Vimmerby finns Astrid Lindgrens Värld.
Anmälan & info Thorbjörn 070-343 58 27 eller thorbjorn.svahn@gmail.com